български english
Регистриран ли сте?

» Забравена парола?

» Нова регистрация

Ключови думи Категория Възрастова група Умения Статус
       
Подреди по:
име популярност отгоре-надолуцена

популярни играчки

Изглед: Изглед лист Изглед галерия
(Страница 1 от 6)   1 2 3 4 5 6
Тази красива дрънкалка "Връзка с ключове" развива фината моторика на бебето докато то се забавлява да разклаща ключовете. Те са цветни и могат лесно да бъдат хванати бебешка ръчичка.
20 лв.18 лв.
При търкаляне на ролера, ефектът който се получава наподобява играта "Куку" (когато възрастния си скрива лицето с ръце и после рязко ги дърпа, а бебето го наблюдава.)
Обадете се с телефона на PlanToys! Със своя дисплей-лупа и клавиатура с цветни бутони този телефон е чудесен за интерактивна игра и развива сръчността и познавателните умения на детето.
Детският свят е пълен с цветове и в него всеки ден предлага безброй открития. Подобно на него Гнездото от кубчета ще стимулира децата да изследват и преоткриват. Комплектът се състои от две цветни и едно голямо кубче в естествения си натурален цвят. Всяко кубче е с различен размер, като най-голямото удобно сложи за "гнездо" където другите две се прибират.
Много подобно на нашето Гнездо от кубчета, цилиндрите разкриват един цветен свят от открития дори и за най-малките деца! Комплектът се състои от два искрящи дървени цилиндъра и един в естествения си натурален цвят. Всеки от тях удобно влиза в по-малкия такъв, за да създадат безкрайни възможности за игра.
Цветни, високи, ниски и прекрасни за въвеждащите стъпки в математическите умения. Децата ще могат да броят, разпознават, подреждат и логически да намират правилното място на следващото блокче - било то по цвят, височина, заето или свободно пространство.
(Страница 1 от 6)   1 2 3 4 5 6
Sustainable Way Sustainable Way Sustainable Way