български english
Регистриран ли сте?

» Забравена парола?

» Нова регистрация

НАШАТА МИСИЯ

ОБРАЗОВАНИЕ

PlanToys® създават иновативни играчки за всеки един от етапите на развитие в детството. Те смесват много внимателно дизайн и възрастова съвместимост, за да стимулират детската изобретателност. Техните играчки насърчават здравословно социално взаимодействие, предоставят възможност за научаване на нови неща и оставят усещането за вълшебство.

КАЧЕСТВО И БЕЗОПАСНОСТ

Постигат безкомпромисно качество чрез работата на управленския им екип, опитните им дизайнери и служителите в отделите за производство, опаковане и спедиция. Във всяка стъпка по пътя те са педантично отдадени на процес, осигуряващ безопасността на децата.

ISO 9001 - Управление на качеството
ISO 14001
- Управление на околната среда
OHSAS 18001
- Здравословни и безопасни условия на труд
SA 8000
- Социална отговорност
ASTM & EN71
- Стандарти за безопасност на играчките

ЕСТЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ

PlanToys® са направени от каучуково дърво, което не е третирано с химикали. Играчките им позволяват на децата да играят, учат и да бъдат по-близо до природата.

ИНОВАЦИЯ

Простотата в дизайна на играчките PlanToys® се комбинира с иновативна употреба на материалите. Играчките и игралните комплекти притежават реална функционалност в ежедневието, което насърчава изобретателна игра и позитивно изучаване на заобикалящата среда.

Social & Environmental Balance

PlanToys® се ангажира в програми които балансират необходимостта от подобряване качеството на живот и запазването на околната среда. Те са посветени в това да минимизират влиянието на хората върху природата.

Sustainable Way Sustainable Way Sustainable Way