български english
Регистриран ли сте?

» Забравена парола?

» Нова регистрация

ЗЕЛЕНИ ПЕРКИ

Помощта за опазване на околната среда е една от специалните цели на PlanToys®. В резултат на човешката активност много отпадъци се изхвърлят в морето - волно и неволно. Това засяга значително подводната екосистема.

Присъединявайки се към Coral Reef Monitoring & Public Awareness чрез "Мрежата На Гмуркачите за Запазване на Кораловия Риф на Югоизточна Азия" и проекта "Зелени перки", PlanToys® помага за запазване на океана като участва в събирането на отпадъци и почистването на бреговете и плажовете.

Всяка година повече от 150 доброволци, включително местни асоциации и общности, както и служители на PlanToys®, се разделят на групи и се захващат за работа. В зависимост от типа си, отпадъците се определят като риболовни,  гниещи, рециклируеми или опасни отпадъци. Всяка група се захваща с определен вид и тяхната усърдна работа дава отлични резултати. След като приключат мисията, събраният от тях боклук се изхвърля на подходящо място и се рециклира. Хартиите и пластмасите например, много лесно се рециклират за последваща употреба.

Sustainable Way Sustainable Way Sustainable Way