български english
Регистриран ли сте?

» Забравена парола?

» Нова регистрация

Общи условия

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ЕЛЕКТРОННИЯ МАГАЗИН НА www.plantoys.bg                                                                           

1. Общи разпоредби

Моля прочетете настоящите Общи условия за ползване на електронния магазин на www.plantoys.bg преди да го използвате. Тези Общи условия представляват договор между Вас (наричани накратко по-нататък “Потребител”) и УЧМАГ ООД (наричанo накратко по-нататък „Доставчик”), с който получавате правото да използвате услугите на електронния магазин при спазване на условията по-долу. Чрез регистрацията си в електронния магазин на www.plantoys.bg, Вие се съгласявате да бъдете обвързан от настоящите Общи условия и всички последващи промени в тях, както и се задължавате да ги спазвате. В случай, че не сте съгласни с Общите условия, моля не използвайте електронняия магазин на www.plantoys.bg. УЧМАГ ООД си запазва правото по всяко време да изменя по своя преценка настоящите Общи условия, като изменените Общи условия влизат незабавно в сила и стават задължителни за Потребителя от момента на публикуването им на страницата www.plantoys.bg. Настоящите Общи условия имат обвързващо действие само в отношенията между Вас като Потребител на услугите на електронния магазин и УЧМАГ ООД като собственик и администратор на страницата www.plantoys.bg.

2. Описание на услугите

Електронният магазин на www.plantoys.bg предлага на Потребителя възможност за удобно и лесно извършване на он-лайн поръчки и покупки на предлаганите от Доставчика екологични дървени играчки PlanToys, които ще бъдат доставени до избран от Потребителя адрес на територията на Република България. Доставки извън територията на Република България не се извършват!

3. Защита на личните данни

УЧМАГ ООД не отдава и не продава никаква информация, въведена в нашия сайт на трети лица под какъвто и да е предлог. Никаква част от тази информация, включително e-mail адресите на потребителите няма да бъде използвана за рекламни кампании от нас или трети лица под каквато и да е форма.

С подписването на Общите условия за ползване на електронния магазин на www.plantoys.bg, Потребителят изрично се съгласява адреса за доставка и телефона да се използват от Доставчика само за извършване на доставката на направена поръчка с куриер.

 

4. Ограничаване на отговорността

 

УЧМАГ ООД прави всичко възможно за да поддържа на страницата си вярна, точна и актуална информация, без това да изключва възможността инцидентно да възникват обективни несъответствия или пропуски. УЧМАГ ООД не носи отговорност за последиците, включително за евентуални вреди, породени от или свързани по какъвто и да е начин с достъпа, употребата или невъзможността за употреба на страницата www.plantoys.bg и/или електронния магазин в нея.

 

5. Регистрация

 

За да получи правото да извършва валидни поръчки за закупуване на предлаганите от електронния магазин на www.plantoys.bg екологичнии дървени играчки, Потребителят трябва:

- Да е попълнил вярно on-line електронната регистрационна форма, намираща се на страницата. При попълване на електронната форма за регистрация Потребителят е длъжен да предостави пълни и верни изискуемите от електронната форма данни, както и да ги актуализира в 7-дневен срок от тяхната промяна. Тези данни ще бъдат използвани от Доставчика единствено и само за извършване на доставка на поръчани играчки от страна на Потребителя. Потребителят гарантира, че данните, които предоставя в процеса на регистрация, са верни, пълни и точни и при промяна на последните, ще ги актуализира своевременно. В случай, че Потребителят предостави неверни данни или не са отразени настъпили промени в срока по този параграф, Доставчикът има право да спре незабавно и без предизвестие поддържането на регистрацията на Потребителя и достъпа до клиентския му профил. Преди извършване на изявлението, Потребителят може свободно да поправя въведената от него информация в регистрационната форма.

- Да е получил на посочения от Потребителя електронен адрес потвърждаване на регистрацията от www.plantoys.bg;

 

6. Цени и начин на плащане

 

Всички цени посочени в страницата и електронния магазин на www.plantoys.bg са в български лева, с включен ДДС, за една бройка и без включена доставка.

 

6.1. Цената на Вашата поръчка включва:

 

- Сумарната цена на избраните от Вас играчки във всяка поръчка в български лева с включен ДДС за избрания от Вас съответен брой; 

 

- Цената на доставката до посочения от вас адрес, в случаите когато поръчката е до определен размер (виж т.7 Доставка); 

 

6.2. Плащането на цената се осъществява по един от следните начини:

- В брой - при получаване на доставката чрез наложен платеж директно на куриера, извършил   доставката;

- Чрез банков превод - Можете да преведете сумата в нашата банкова сметка:

 

ххххххххххх

 

 

Необходимо е да посочите имената си, номер и дата на Вашата поръчка. Преведената сума трябва да отговаря на посочената в поръчката Обща сума. След потвърждение от нашата банка за получаване на превода, ще доставим Вашата поръчка с куриер на адреса, посочен в поръчката.

 

7. Доставка – срокове и цени

Всички поръчани играчки се доставят с куриерска услуга на СПИДИ АД освен в случите, когато Потребителят изрично е предпочел друг вид доставка.

7.1. Цени на доставката:

При поръчка на играчки на обща сума до 49.00 лв:

-          За страната – 9.60 лв с ДДС.

Цената на доставката е фиксирана и не зависи от теглото и размерите на играчките!

При поръчка на играчки на обща сума 50.00 лв или повече – безплатна доставка за цялата страна.

7.2. Срокът за доставка е 2 (два) работни дни от потвърждаването на поръчката.

- Предаване на стоката

Стоката се предава на Потребителя или на трето лице, което приема и потвърждава получаването на същата от името на Клиента. При предаване на стоката Потребителят или третото лице подписват придружаващите я документи. В случай, че Потребителят не бъде намерен в срока за доставка на посочения от него адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, УЧМАГ ООД се освобождава от задължението си да достави заявената за закупуване стока. Клиентът може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички разходи по новата доставка. В този случай започва да тече съответно нов срок за доставка от момента на потвърждението по предходното изречение. При получаване на доставката, проверете съдържанието на пакета за съответствия на изпратената стока с подадената заявка в присъствието на куриера. При констатирани нарушения във външния вид на стоката се обърнете към куриера, който е длъжен да състави протокол за увреждане на пратката.

- Предаване на документите, съпътстващи стоката

При получаване на поръчаните играчки Вие получавате и касова бележка за съответната сума.

При необходимост от данъчна фактура – моля да отбележите желанието си в съответната форма при поръчката.

8. Промяна на поръчката. Връщане на закупена стока

Закупена стока може да бъде върната в срок от 7 (седем) работни дни от получаването й, ако не е ползвана, разпечатана, с нарушен търговски вид и при всички други условия по чл. 55 от Закона за защита на потребителя. Разноските по връщането на стоката са за сметка на Потребителя.

9. Приложимо право

Използването на Сайта, както и тълкуването и прилагането на настоящите Общи условия, се урежда в съответствие с приложимите български закони.

 

 

 

 

 

Sustainable Way Sustainable Way Sustainable Way