български english
Регистриран ли сте?

» Забравена парола?

» Нова регистрация

Ключови думи Категория Възрастова група Умения Статус
       
Подреди по:
име популярност отгоре-надолуцена

Образователни играчки

Изглед: Изглед лист Изглед галерия
(Страница 1 от 8)   1 2 3 4 5 6 7 8
Първи стъпки на детето в усвояване на умението да завърже своите малки обувчици.
Позволява на детето да изучава в детайли заобикалящия го свят.
С този преносим сортер детето ще съпоставя и пъха разноцветните геометрични фигури в съответстващите им дупки. То ще научи 3 основни фигури и цвята като същевременно подобрява фината си моторика. Дръжката на сортера е с ергономичен дизайн за по-лесно захващане.
Детският свят е пълен с цветове и в него всеки ден предлага безброй открития. Подобно на него Гнездото от кубчета ще стимулира децата да изследват и преоткриват. Комплектът се състои от две цветни и едно голямо кубче в естествения си натурален цвят. Всяко кубче е с различен размер, като най-голямото удобно сложи за "гнездо" където другите две се прибират.
Цветни, високи, ниски и прекрасни за въвеждащите стъпки в математическите умения. Децата ще могат да броят, разпознават, подреждат и логически да намират правилното място на следващото блокче - било то по цвят, височина, заето или свободно пространство.
22 лв.
Построй, преброй, подреди и създай - безброй възможности с този комплект от 15 малки кубчета. Макар и твърде обикновен, този комплект ще окуражи децата да експериментират и откриват.
(Страница 1 от 8)   1 2 3 4 5 6 7 8
Sustainable Way Sustainable Way Sustainable Way