български english
Регистриран ли сте?

» Забравена парола?

» Нова регистрация

Ключови думи Категория Възрастова група Умения Статус
       
Подреди по:
име популярност отгоре-надолуцена

Образователни играчки

Изглед: Изглед лист Изглед галерия
(Страница 1 от 9)   1 2 3 4 5 ... ... 7 8 9
17.00 лв.15.00 лв.
Първи стъпки на детето в усвояване на умението да завърже своите малки обувчици.
18.00 лв.
Позволява на детето да изучава в детайли заобикалящия го свят.
С този преносим сортер детето ще съпоставя и пъха разноцветните геометрични фигури в съответстващите им дупки. То ще научи 3 основни фигури и цвята като същевременно подобрява фината си моторика. Дръжката на сортера е с ергономичен дизайн за по-лесно захващане.
Обадете се с телефона на PlanToys! Със своя дисплей-лупа и клавиатура с цветни бутони този телефон е чудесен за интерактивна игра и развива сръчността и познавателните умения на детето.
Детският свят е пълен с цветове и в него всеки ден предлага безброй открития. Подобно на него Гнездото от кубчета ще стимулира децата да изследват и преоткриват. Комплектът се състои от две цветни и едно голямо кубче в естествения си натурален цвят. Всяко кубче е с различен размер, като най-голямото удобно сложи за "гнездо" където другите две се прибират.
Много подобно на нашето Гнездо от кубчета, цилиндрите разкриват един цветен свят от открития дори и за най-малките деца! Комплектът се състои от два искрящи дървени цилиндъра и един в естествения си натурален цвят. Всеки от тях удобно влиза в по-малкия такъв, за да създадат безкрайни възможности за игра.
(Страница 1 от 9)   1 2 3 4 5 ... ... 7 8 9
Sustainable Way Sustainable Way Sustainable Way