български english
Регистриран ли сте?

» Забравена парола?

» Нова регистрация

Ключови думи Категория Възрастова група Умения Статус
       
Подреди по:
име популярност отгоре-надолуцена

Развлекателни игри и пъзели

Изглед: Изглед лист Изглед галерия
(Страница 1 от 5)   1 2 3 4 5
Улови топчето е игра на концентрация и умело развитие на координацията ръце-очи. Класическия характер на играта е красиво пречупен от екологичния характер на дървото.
Нахрани жабката е игра тренираща концентрацията и точността на децата. В комплекта са включени шест дървени жетончета наподобяващи малки мухички. Веднъж построена жабката стои с отворена уста и чака да бъде нахранена.
Помага на децата да развият фината си моторика. Играта с балансиращото дърво предразполага децата да упражняват своето въображение и концентрация, а също така и да се състезават един срещу друг. Комплектът се състои от 6 птиченца и 11 елемента с различни дължини и цветове като част от дървото.
Комплектът се състои от няколко дървени части, въже и крила от плат с дървено копче и самозалепващи се копчета.
39 лв.27 лв.
Играта съдържа 6 различни фигури, 4 от които сменят формата си когато се завъртят (триъгълникът става на успоредник например). Решават се различни задачки, показани в упътването, а също така детето може да подрежда измислени от него фигури.
Научете всичко за своя земноводен приятел - Жабата. Този пъзел помага на детето да научи за жизнения цикъл на жабата. Съберете правилно пъзела, за да проследите как от яйцата се излюпва попова лъжичка, която пораства в жаба. Играейки с пъзела детето развива координацията си между очите и ръката както и фината си моторика.
(Страница 1 от 5)   1 2 3 4 5
Sustainable Way Sustainable Way Sustainable Way