български english
Регистриран ли сте?

» Забравена парола?

» Нова регистрация

Ключови думи Категория Възрастова група Умения Статус
       
Подреди по:
име популярност отгоре-надолуцена

Развлекателни игри и пъзели

Изглед: Изглед лист Изглед галерия
(Страница 1 от 6)   1 2 3 4 5 6
Улови топчето е игра на концентрация и умело развитие на координацията ръце-очи. Класическия характер на играта е красиво пречупен от екологичния характер на дървото.
Поставете купичките под краката си, дръжте се здраво за въженцата и се опитайте да вървите с тях! Купичките кокили ще помогнат за развитието на координацията и умението за пазене на равновесие при децата.
Нахрани жабката е игра тренираща концентрацията и точността на децата. В комплекта са включени шест дървени жетончета наподобяващи малки мухички. Веднъж построена жабката стои с отворена уста и чака да бъде нахранена.
Скачането и прескачането на въже винаги е било едно от любимите занимания на децата. Колоритните птиченца за дръжки и цветните мотиви пък ще ги забавляват дълго време.

Дължината на въженцето е 180 см.

Помага на децата да развият фината си моторика. Играта с балансиращото дърво предразполага децата да упражняват своето въображение и концентрация, а също така и да се състезават един срещу друг. Комплектът се състои от 6 птиченца и 11 елемента с различни дължини и цветове като част от дървото.
Комплектът се състои от няколко дървени части, въже и крила от плат с дървено копче и самозалепващи се копчета.
(Страница 1 от 6)   1 2 3 4 5 6
Sustainable Way Sustainable Way Sustainable Way