български english
Регистриран ли сте?

» Забравена парола?

» Нова регистрация

Ключови думи Категория Възрастова група Умения Статус
       
Подреди по:
име популярност отгоре-надолуцена

Водни дървени играчки

Изглед: Изглед лист Изглед галерия
(Страница 1 от 2)   1 2
Тази малка платноходка идва от далечния Северен полюс, а на капитанското място стои сладко тюленче. Пуснете го във водата и то ще е готово за нови приключения.
Тази малка платноходка идва от далечния Северен полюс, а на капитанското място стои сладко пингвинче. Пуснете го във водата и то ще е готово за нови приключения.
Тази малка платноходка идва от далечния Северен полюс, а на капитанското място стои сладко полярно мече. Пуснете го във водата и то ще е готово за нови приключения.
25.5 лв.24 лв.
Да си представим как се надбягваме из морето с висока скорост! Този очарователен комплект стимулира интерактивна и изобретателна игра. Включва лодка и човече.
25.5 лв.24 лв.
Охранявайте бреговете и спасявайте тези, които се нуждаят от помощ в морето! Тази красива дървена играчка е специално направена за игра в банята или пък на плажа. Включва лодка на брегова охрана и спасител.
25.5 лв.24 лв.
Спуснете се в дълбоките води на океана и изследвайте подводния живот! Потопете подводницата във водата, а после я изсипете. Включва подводница с въртяща се перка от естествен каучук и подводничар.
(Страница 1 от 2)   1 2
Sustainable Way Sustainable Way Sustainable Way