български english
Регистриран ли сте?

» Забравена парола?

» Нова регистрация

Ключови думи Категория Възрастова група Умения Статус
       
Подреди по:
име отгоре-надолупопулярност цена

Водни дървени играчки

Изглед: Изглед лист Изглед галерия
(Страница 1 от 2)   1 2
Пляскайте и правете вълни в банята с този комплект! Забавлението е навсякъде! Можете да оставите морските животни да плуват по повърхността, да ги потопите и напълните с вода, а после да я изсипете. Комплектът се състои от 4 морски животни: мида, морска звезда, костенурка и делфин.
25.5 лв.24 лв.
Да си представим как се надбягваме из морето с висока скорост! Този очарователен комплект стимулира интерактивна и изобретателна игра. Включва лодка и човече.
25.5 лв.24 лв.
Охранявайте бреговете и спасявайте тези, които се нуждаят от помощ в морето! Тази красива дървена играчка е специално направена за игра в банята или пък на плажа. Включва лодка на брегова охрана и спасител.
25.5 лв.24 лв.
Спуснете се в дълбоките води на океана и изследвайте подводния живот! Потопете подводницата във водата, а после я изсипете. Включва подводница с въртяща се перка от естествен каучук и подводничар.
Знаете ли колко бързо, или пък колко бавно, водата ще изтече от тези купички? Ами при всяка е различно - зависи от дупките и как ги накланяте!
Играта с купички Фонтан е безкрайно забавление за малките деца. Състои се от три купички различни по цвят и форми, по които водата се изтича.
Слънчев самотен остров някъде в големия океан? Заобиколен от мидички и рачета, а на него големи кокосови палми? Въображението на децата стига дори по-далеч!
Тази дървена водна играчка им позволява точно това. Малко плаващо островче с палма, пясък и три допълнителни играчки - мида, водна костенурка и раче. Поставен във вана или навсякъде където децата могат да играят с вода, островът се задържа на повърхността.
(Страница 1 от 2)   1 2
Sustainable Way Sustainable Way Sustainable Way