български english
Регистриран ли сте?

» Забравена парола?

» Нова регистрация

Ключови думи Категория Възрастова група Умения Статус
       
Подреди по:
име популярност отгоре-надолуцена
Изглед: Изглед лист Изглед галерия
(Страница 50 от 52)   1 2 3 ... 46 47 48 49 50 51 52
Този красив кухненски комплект включва котлони с въртящи се копчета, фурна, метален тиган с дървена дръжка, метална тенджера с дървени дръжки и дървена бъркалка. С преносимия си дизайн не заема много място и позволява игра върху маса, рафт или даже на пода.
Приключенският парк е изпълнен със забавни семейни дейности, които забавляват деца и родители. Комплектът включва: кабелна количка, която се движи от приземния етаж до най-горното ниво, три семейни фигури, 2 колелета с подвижно място за паркиране, парапланер, магазин и място за почивки, стълба и въртяща се вятърна турбина.
Новото ни дървено колело-триколка е подходящо дори за най-малките герои. Играта с колелцето ще помогне на детето да научи да пази баланс преди да се качи на велосипед с педали. Дизайнът на седалката е с мисъл към нуждите на малките деца, а регулируемата й височина прави колелцето удобно за най-различни възрасти.
Кончето люлка Palomino има две успоредни клатещи се греди, така че децата могат да се люлеят напред и назад.
Състои се от три етажа с места за паркиране, кула с работещ асансьор и площадка за хеликоптер. Също така включва едно човече, количка, спирка електростаниция за зареждане на еко коли и авто сервиз.
Този комплект предлага конкретно разбиране на цифрите и количествата. Децата могат да наслагват дървените мъниста върху базите, да ги броят и решават прости математически задачи. Комплектът "Да научим цифрите и да броим" се състои от комплект цифри от 0 до 10, комплект дървени бази за цифрите, 35 броя дървени мъниста за броене и 8 математически знака (+,-,=,>).
(Страница 50 от 52)   1 2 3 ... 46 47 48 49 50 51 52
Sustainable Way Sustainable Way Sustainable Way