български english
Регистриран ли сте?

» Забравена парола?

» Нова регистрация

Ключови думи Категория Възрастова група Умения Статус
       
Подреди по:
име популярност отгоре-надолуцена

Къщи за кукли и аксесоари

Изглед: Изглед лист Изглед галерия
(Страница 6 от 6)   1 2 3 4 5 6
127.00 лв.124.00 лв.
Къщата е окомплектована с мебели и две кукли готова за различни ролеви игри, като предлага три различни декора. Включва панел, който разделя пространството. Двустранната игрална постелка служи като стена и покрив или като градина когато се отвори и постави на земята. За сглобяването на къщата не са необходими инструменти и метални елементи.
Тази къща за кукли се състои от балкон, плъзгащи врати и пространство, в което могат да се обособят четири стаи. (Мебелите и куклите не са включени)
Къщичката се състои от два етажа, които могат да бъдат подредени в различни структури. Комплектът включва голям прозорец за покрив и подвъжно стълбище.
Дизайнът на Екологичната Къща за Кукли за енергийна ефективност включва вятърна турбина, соларен панел с електрически инвертор за генериране на електричество, резервоар за събиране на дъждовна вода, биофасада, която използва растенията да пазят сянка, щора, чрез която може да се регулира слънчевата светлина и въздушната циркулация, както и кошчета за разделно събиране на отпадъци.
(Страница 6 от 6)   1 2 3 4 5 6
Sustainable Way Sustainable Way Sustainable Way