български english
Регистриран ли сте?

» Забравена парола?

» Нова регистрация

Ключови думи Категория Възрастова група Умения Статус
       
Подреди по:
име популярност отгоре-надолуцена
Изглед: Изглед лист Изглед галерия
(Страница 51 от 52)   1 2 3 ... 50 51 52
143.00 лв.
Летище "PlanToys" включва терминал, кула за контрол на полетите асансьор, който се движи между приземния и втория етаж. На приземния етаж се намира паркинга, а на втория са гишето за чекиране, конвейра за багаж и отвеждането до самолета. В комплекта са включени самолет, камион за превоз на багаж, пилот и служител на летището. Приятни полети!
Да навлезем във въображаемите дълбини на дивия свят с нашия здрав алигатор люлка. Съдържа стабилна база за люлеене, поставка за крачетата и дръжки. Топчето с очите на алигатора се върти свободно, така че да не изпуска нищо от поглед :).
Комплектът Кубчета с английски език и цифри е предназначен да подобрява езиковите умения по английски език в ранното развитие на детето. Комплектът включва буквите на латинската азбука, цифри и символи. Децата могат да прекарат часове наред в "строене" и формиране на думи с кубчетата. По време на игра ще се повишава познанието им за латинските букви, цифрите и символите.
Количката проходилка е изключително функционална играчка. Освен количката, в комплекта са включени и 24 дървени кубчета за игра. С тяхна помощ детето ще се запознае с различни форми, цветове, ще развие пространственото си мислене и въображение.
Тази къща за кукли се състои от балкон, плъзгащи врати и пространство, в което могат да се обособят четири стаи. (Мебелите и куклите не са включени)
Тази проходилка с птички идва в комплект с две птичета и 16 дървени блокчета. При бутане, проходилката издава звук, който окуражава децата да вървят.
(Страница 51 от 52)   1 2 3 ... 50 51 52
Sustainable Way Sustainable Way Sustainable Way