български english
Регистриран ли сте?

» Забравена парола?

» Нова регистрация

Ключови думи Категория Възрастова група Умения Статус
       
Подреди по:
име популярност отгоре-надолуцена
Изглед: Изглед лист Изглед галерия
(Страница 52 от 52)   1 2 3 ... 50 51 52
Състои се от три етажа с места за паркиране, кула с работещ асансьор, спирка и площадка за хеликоптер. Също така включва едно човече, количка, бензиностанция и автомивка.
Децата могат да сменят посоката на движение чрез обръщало. Комплектът включва гара, количка, влакче, човече, пътни знаци и семафор. (50 части)
Къщичката се състои от два етажа, които могат да бъдат подредени в различни структури. Комплектът включва голям прозорец за покрив и подвъжно стълбище.
Тази мултифункционална масичка с извит дървен дизайн е перфекта за активните малчугани. Има 2 оделения за съхранение на вещи и здрава опора, а повърхността е перфектна за рисуване с тебешир. Столчето също е с извит дървен дизайн, който се извива по детските тела. Комплектът включва една маса и един стол.
Дървената кутия на този комплект може да се трансформира в ЖП гара. Децата могат да свържат релсите и автомобилния път към гарата и да създадат техни собствени истории чрез игра. Комплектът се състои от 69 елемента.
Дизайнът на Екологичната Къща за Кукли за енергийна ефективност включва вятърна турбина, соларен панел с електрически инвертор за генериране на електричество, резервоар за събиране на дъждовна вода, биофасада, която използва растенията да пазят сянка, щора, чрез която може да се регулира слънчевата светлина и въздушната циркулация, както и кошчета за разделно събиране на отпадъци.
(Страница 52 от 52)   1 2 3 ... 50 51 52
Sustainable Way Sustainable Way Sustainable Way